v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Bulharsko, Ravda, Aparthotel Rutland Bay ***
K pronájmu dva pokoje-apartmá (take mezonet).
Kapacita až pro 4 osoby.
Celková plocha: 60 m 2
1 ložnice s 1 koupelnou.
Postaven byl počátku Ravda, 50 m od moře. Komplex byl otevřen v roce 2006. V komplexu se nachází 72 apartmánů s klimatizací. Má komplexní plavecký bazén, vírivka, mokrý bar.
Komplexní monitorovací má bezpečnosti videa 24 hodin po celý rok. Pronájem pouze na celý rok a déle.Cena - 2500 Euro na jeden rok pronájmu. Můžete si také koupit: Cena: 66.000 Euro (1100 Euro / m2).

Cena: 65 000 ,-Kč

Číslo inzerátu:  284372
Vloženo:  26. 02. 2010
Změněno:  26. 02. 2010
Druh:  nabídka
Kraj:  Hlavní město Praha
Přidat do výběru >>
Firma:  Andriej
Ičo:  1410
Ulice:  Aparthotel Rutland Bay
Město:  Ravda
Kraj:  Hlavní město Praha
Okres:  Hlavní město Praha
Telefon:  48510132006
Další inzeráty od inzerenta >>

Obrázky k inzerátu Bulharsko, Ravda, A.H. Rutland Bay

Bulharsko, Ravda, A.H. Rutland Bay - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

nové auto nebo byt u moře?
Přemýšlíte, jak nejlépe naložit s ušetřenými penězi? Za cenu nového auta máte možnost bytu nebo apartmánu přímo u moře v jednom z nejatraktivnějším míst světa, a to konkrétně z egyptské Hurghádě. Pro více informací o možnostech, ceně a toho co vás zajímá, neváhejte mě kontaktovat.
Reality v zahraničí dohodou
připraveno do 24 hodin
Dobrý den, paní a pane; Jsem soukromník, který pracuje ve finanční oblasti, takže je čas, abyste přišli a poskytli své půjčky ve výši 20 000 až 5 000 000 Kč nebo více s úrokovou sazbou 2%. Jsme vám k dispozici 24 hodin denně každému, kdo nás potřebuje kontaktovat.
Reality v zahraničí dohodou
připraveno do 24 hodin.
Dobrý den, paní a pane; Jsem soukromník, který pracuje ve finanční oblasti, takže je čas, abyste přišli a poskytli své půjčky ve výši 20 000 až 5 000 000 Kč nebo více s úrokovou sazbou 2%. Jsme vám k dispozici 24 hodin denně každému, kdo nás potřebuje kontaktovat.
Reality v zahraničí dohodou
západ slunce
Kontaktujte mě pro jakékoli informace, které potřebujete vědět o tom, jak zakoupit umělecké dílo
Reality v zahraničí dohodou
finance.
Spravedlivé a rychlé finanční půjčky pro všechny občany České republiky starší 18 let. Můžete požádat o půjčky od 50 000 do 5 000 000 Kč za nízké úrokové sazby od soukromého investora. Ke každé žádosti přistupuji individuálně, díky čemuž může tuto půjčku získat téměř každý kandidát. Splatnost této půjčky lze stanovit na 240 měsíců. Zcela zdarma a nezávazně
Reality v zahraničí dohodou
Pronájem night clubu s licencí - Šp
Z důvodu odchodu do penze přenechám pronájem zavedeného, 20 let fungujícího night clubu se čtyřmi kompletně vybavenými apartmány ve Španělsku - Kanárské ostrovy. Night club se nachází v centru vyhledávané turistické oblasti s výhledem na moře, v okolí nejsou žádné konkurenční podniky. Celková plocha nemovitosti je 600 m2 (night club - 300 m2, apartmány - 300 m2). Night club a apartmány mají oddělené vchody. Nemovitost je možné převzít i se zkušeným personálem. Měsíční nájem činí 3500 euro, měsíční výdělek se pohybuje od 20000 do 30000 euro. Pronájem přenechám na dobu 10 let za 120000 euro s možností prodloužení smlouvy... Super dovolená s výdělkem pro slečny! Bližší informace vám poskytnu na uvedeném telefonu.
Reality v zahraničí dohodou
Slovakia Gold Mine assets to offer.
High grade gold up toEurope Gold Mine assets to offer. -AU48.8g/t & silver up to -Ag1220g/t Total in ground assets provable 500 000oz/Au equivalent. Probable 680 000oz/Au equivalent Due to age & illness must sale for low cut price and some shares. I own a land & valued stockpile on which there are gold and silver mines as well as private access roads. I am looking for a buyer, partner, investor, eventually a silent partner or investment buyer of land or project. Geophysics and drilling results with structure analyzes as well as the entire project and maps documentation available for inspection. I also have many years of experience and expertise in gold and silver mining, whether in Canada or Europe. Some info I may send by e-mail. I will only provide detailed information about the project at a personal meeting at the project site. A serious candidate can contact me at 0919 438 919 
Reality v zahraničí dohodou
Prodej bytu 4+1 v Teplicích
Prodej nezařízeného družstevního bytu 4+1 s balkónem o celkové výměře 79 m2. Byt je situovaný v klidné části města (ul. Pod Hvězdárnou, Prosetice) s krásnými výhledy na okolní krajinu. Do autobusové zastávky směr Praha dojdete pěšky za 8 minut. Veškerá občanská vybavenost je poblíž. Byt se nachází v 2. NP panelového domu s výtahem a je v družstevním vlastnictví. Je v původním, ale v zachovalém stavu, ideální k rekonstrukci dle vašich představ.
Reality v zahraničí 350 000,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: